loading

Personvernerklæring

Innholdsfortegnelse

1. Kategorier av opplysninger som behandles / Lenker til andre nettsteder/apper.

2. Informasjon om behandlingen av personopplysninger.

3. Interaksjon med sosiale medier.

4. Dine rettigheter.

5. Kontakt oss.

Personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen behandles av Bertel O. Steen AS som behandlingsansvarlig.

Les denne personvernerklæringen nøye før du bruker nettsidene, ettersom den den forklarer hvordan vi behandler personopplysninger. Ved å bruke nettsidene, godtar du personvernerklæringen.

 1. Kategorier av personopplysninger vi behandler / Lenker til andre nettsteder/apper

Personvern er viktig for oss. Gjennom nettsidene våre behandler vi ulike kategorier av personopplysninger. Dette omfatter:

  • Opplysninger du oppgir når du bruker våre tjenester og nettsider, slik som navn, adresse, e-postadresse
  • Opplysninger vi trenger når du rapporterer et problem med nettsidene våre
  • Opplysninger innhentet via informasjonskapsler
  • Opplysninger om bilen din og spesifikke kontraktmessige opplysninger (f. eks. kjøpsdato, servicedatoer) som vi trenger for at nettsidene skal fungere og for å kunne gi deg en positiv brukeropplevelse og yte best mulig service

For nærmere informasjon, se punkt 2.

Nettsidene kan også inneholde lenker til andre Opel eller Groupe PSA-nettsider eller merkeverksteders, andre tilknyttede selskapers eller sosiale mediers nettsider/apper. Når du klikker på slike andre lenker, vær oppmerksom på at disse nettsidene har sine egne personvernerklæringer. Når du bruker disse nettsidene eller appene anbefaler vi at du leser personvernerklæringene som er tilgjengelige der.

Nettsidene kan også inneholde iFrames med innhold fra andre Opel- eller Groupe PSA-nettsider eller tredjepartsnettsteder eller -apper. Vi er ikke ansvarlige for tredjepartsinnhold som presenteres via iFrames. Informasjonen som presenteres der er nettside-/appeierens ansvar. Vi har ingen kontroll over eller ansvar for innholdet på uavhengige nettsider/apper og vi tilbyr dette eksterne innholdet kun for å gjøre det enkelt for de besøkende. Vær oppmerksom på at slike tredjepartsnettsider/-apper også kan bruke informasjonskapsler. Vi kontrollerer ikke distribusjonen av disse informasjonskapslene. Vi anbefaler å sjekke vår eller tredjepartens personvernerklæring for ytterligere informasjon.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan påta oss ansvar for tredjepartsnettsider/-apper.

 2. Informasjon om behandlingen av personopplysninger

Personopplysningene dine behandles av oss som behandlingsansvarlig for å administrere og oppfylle din forespørsel og for generelle administrasjonsformål:

Opplysninger / Kategorier av opplysninger (obligatoriske opplysninger er markert med *)

Formål

Kontaktinformasjon (navn*, e-postadresse*, telefonnummer, postadresse), modell av interesse*, valgt Opel-partner*, om du er interessert i leasing/finansiering, type forespørsel, flåteopplysninger.

 

For å kontakte og kommunisere med deg, herunder oppfylle dine forespørsler.

Kontaktinformasjon (navn, e-postadresse*)

Utsending av nyhetsbrev og stans av abonnement

Opplysninger innhentet via informasjonskapsler

Se Informasjonskapselpolicyen for ytterligere informasjon

 

Stjernemarkerte opplysninger er obligatoriske og et kontraktsmessig krav. Du er derfor forpliktet til å oppgi personopplysningene. Hvis du ikke oppgir opplysningene, kan vi ikke oppfylle forespørselen din.

Basert på din brukeratferd på nettsidene, kan det vises en pop-up som tilbyr deg prøvekjøring eller en verdikupong som kan benyttes til modellen du er interessert i.

Personopplysningene dine lagres i 10 år etter kontraktsforholdets opphør. Hvis du har samtykket til behandling av personopplysninger for markedsføringsformål, vil personopplysningene lagres for disse formålene i tre år etter siste kontakt med oss.

Deling av personopplysninger

Vi deler personopplysningene dine med våre samarbeidspartnere, enten med ditt samtykke eller for å oppfylle vår avtale med deg.

Vi deler også personopplysninger med våre IT-leverandører, som opptrer som våre databehandlere.

 3. Sosiale medier

3.1. Kundebehandling og hjelp gjennom sosiale medier

Du kan også kontakte oss gjennom våre sosiale mediekanaler. Hvis du for eksempel sender oss en melding eller publiserer et innlegg på våre sosiale mediekanaler, kan vi bruke opplysningene du gir oss for å besvare spørsmålet ditt. For å kunne gi deg den hjelpen du ber om, kan vi be deg om å oppgi ytterligere opplysninger i en direkte eller privat melding. Opplysningene du oppgir vil ikke bli benyttet til direkte markedsføring. Markedsundersøkelser i forbindelse med service og produktforbedringer vil kun bli utført på basis av aggregerte (anonymiserte) opplysninger.

Vær oppmerksom på at du ikke bør inkludere sensitive opplysninger (for eksempel opplysninger om rasemessig eller etnisk opprinnelse, politiske oppfatninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, eller helse) i innlegget eller meldingen. Være oppmerksom på at hvis du legger ut noe på en offentlig sosial mediekanal, kan hvem som helst lese det.

3.2. Lenker til sosiale medienettverk/sosiale medie-plugins

Nettsiden inneholder lenker til sosial medier.

For å beskytte personopplysningene dine når du besøker nettsiden, benytter vi ikke sosiale medie-plugins. I stedet har nettsiden innebygde HTML-lenker som gjør det enkelt å dele innhold på sosiale medieplattformer. En innebygd lenke hindrer direkte forbindelse med serverne til de ulike sosiale medienettverkene når en side åpnes fra nettsiden. Når du klikker på en av knappene, åpnes det respektive sosiale mediet i et nytt nettleservindu, hvor brukeren (etter innlogging) kan "Like" eller "Dele" innhold.

Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene til de tilbyderne av de respektive sosiale mediene dersom du ønsker ytterligere informasjon om deres behandling av personopplysninger:

Facebook:        https://nb-no.facebook.com/privacy/explanation/

Twitter:             https://twitter.com/en/privacy

Instagram:        https://help.instagram.com/155833707900388

You Tube:         https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

LindedIn:          https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 4. Dine rettigheter

Som registrert, har du rett til innsyn, rett til retting, rett til sletting (rett til å bli glemt), rett til begrensning av behandlingen, rett til dataportabilitet, rett til å motsette deg behandlingen av personopplysninger basert på GDPR artikkel 6 (1) e) eller f) eller når personopplysninger behandles for direkte markedsføringsformål i samsvar med gjeldende lov.

Vær oppmerksom på at de ovennevnte rettighetene er begrenset ved lov og må kun oppfylles av oss under visse vilkår.

Som behandlingsansvarlig kan vi på forespørsel oppdatere dine personopplysninger når som helst (f. eks. endre adressen din).

Hvis du ønsker å kreve dine ovenfor nevnte rettigheter, vennligst ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen angitt i pkt. 5.

For å utøve retten til å inngi klage (GDPR artikkel 77), kan du kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.no)

Rett til å trekke tilbake samtykke

Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst (for å gjøre dette, bruker du kontaktinformasjonen som nevnt i pkt. 5. Tilbaketrekkingen av samtykket påvirker ikke lovligheten av behandling basert på samtykket før det ble trukket tilbake.

 5. Kontakt oss

Opel Norge

Bertel O. Steen

Postboks 52

1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00

Kontaktinformasjon personvernombud:

personvern@bos.no

Versjon: Mars 2021

Se vår juridiske merknad for fullstendige selskapsopplysninger

Tilbake til toppen